Träningstävling på Klubben

2011-06-26 @ 20:23:18
Idag så åkte jag och Emma in till klubben på eftermiddagen för att jag skulle vara med på en träningstävling i agility. Vi var en hel del folk som dök upp och det var riktigt trevligt. Meja lyssna ganska så bra idag hon drog lite på fel hinder bara men annars så var hon med mig. Hon fick aldrig något tokryck och det är jag glad över. Hoppas att det bara blir bättre och bättre nu fram över.

Efter träningen så grilla vi lite och prata lite om olika saker som ska göras. Nina kom in och titta på oss och jag bjöd henne på lite mat, då jag hade med ganska så mycket till bara mig och Emma.

Sen så på tisdag så ska jag träna Meja igen och på onsdag så ska vi åka ner till Bollnäs och tävla, det ska blir riktigt roligt :)


Båt tur och hundträning

2011-06-19 @ 21:29:18
Idag så beslöt Jonas och Jag att vi skulle åka en vända med båten trotts att vädret inte var det bästa. Men det var riktigt skönt att få komma ut. Vi var helt själv ute på innerstön och Meja kunde vara lös och bada. Barnen lekte och hade roligt. Vi var bara ute några timmar och åt lunch. Grilla lite korv och kycklingklubbor. Nu längtar jag tills nästa gång vi kan åka ut.

Nu i kväll så for jag in till klubben och träna Meja. Therese kom in hon med och vi körde en lite agility bana. Meja lyssna super bra idag. Hon stack inte en enda gång, utan jobba med mig :)  Det enda som jag vart lite iriterad på idag var att hon stanna kvar på nerfarterna på balanshindren. Det var nästan som hon var fast klistrad på dem, fick jobba supper mycket för att få henne att komma därifrån. Vet inte riktigt  vad jag ska göra heller för att få henne att inte sitta fastklistrad. Men jag kommer säkert på nått.
Jag ska tävla Meja på onsdag i bollnäs och jag ska ha dagens träning i minnet, att hon jobbar med mig :)

Något som inte är så bra är att jag får ont i ena vaden , jag får ont när jag springer och jag vet inte riktigt varför. Men hoppas att det är något som försvinner bara .

Båten är så gott som klar nu

2011-06-11 @ 23:40:55
Idag så har Jonas, jag och barnen varit ute i Sivik och fixat med båten. Så nu så kan vi sjösätta den imorgon :) Jag har polerat överdelen och Jonas gjorde underdelen plus lite andra små saker som skulle fixas. Carl har hunnit varti på kalas idag också, medans han var på kalas så var jag och Emma in till stan sen sväng. Jag fick lov att köpa skärm skydd till min mobil och passade på att göra det då. Sen så när vi hämta Carl så for vi ut till Sivik igen för att forstätta med båten. Då följde även Nina med ut. Riktigt trevligt var det att hon följde med ut.

Meja har fått varti med ute hon med och hon är helt slut nu, hon springer ner till havet och badar en stund och sen kommer hon upp. Sen så kan man ju leta efter lite råttor också tyker hon :)

Idag så fick jag lov att testa en inkallning på henne när hon gjorde slalom och hon fixade det :) Det trodde jag inte att hon skulle göra. Jag har satt upp stängsel stolpar hemma i trädgården som vi tränar på. Det var riktigt roligt.

Sommar och sol :)

2011-06-09 @ 20:00:17
Va härligt det är nu när det är sommar, längtar så tills vi får ner båten. Så att vi kan ut och åka med den och bara vara på någon ö. Förhoppningsvis ska vi sjösätta nu i helgen om vi hinner få den klar tills dess. Hoppas hoppas att vi hinner.


Så här trött blir man av att vara ute på havet en hel dag.

Det är mycket som jag ska hinna med och göra nu har en hel del små projekt som jag ska göra klar. Men jag tar lite i taget så blir det nog klart. Men det är bara det att det hela tiden dyker upp nya saker som jag vill göra. Men jag har hela sommaren på mig att få klart dem. Vissa saker är det lite mer brått om med men jag hinner nog få klart allt.Hoppas jag ialla fall.
Det skulle ju vara bra om jag inte började med nya saker hela tiden men sådan är inte jag utan jag gör det jag vill göra och sen så får det ta lite tid innan allt är klart.

Har ialla fall hunit med att träna Meja en gång på klubben denna vecka och jag skulle verkligen behövt tränat mer men jag hinner inte. Men jag har tränat henne lite hemma och jag ska försöka att ta mig in lite mer nästa vecka till klubben. För jag behöver verkligen träna henne. Så att hon lär sig att jobba med mig och inte sticka en vända för att sen komma tillbaks och vara med mig en stund för att sendan sticka igen. Hoppas att hon lär sig vara med mig om vi bara tränar tillräkligt mycket.

Idag så tog hon med sig sin rosa leksak ut på promenad och jag fattar inte varför hon gjorde de.




Hon är bra rolig ibland min lilla råtta :)


Ingen mer skola för denna termin då

2011-06-02 @ 21:47:37
Igår hade jag min sista tenta för denna termin och jag klara den hade 40 poäng av 50. Vi fick lov att ha 30 poäng för att blir godkända varav 2 poäng på stenarna och även två poäng på knopparna då det bara var med fem utav dom. Men jag satt 3 knoppar och alla 5 stenarna.  Jag är så himmla glad att jag klara den. Den handla om däggdjur och insekter och knoppar fåglar , fågelljud och stenar. Jag pricka in alla 10 fågelljuden och så hade jag ett slarvfel på utesendet på en fågel. Men jag trode väll aldrig att jag skulle kunna alla ljuden men det gjorde jag. Men det var värre med insekterna kan jag tala om, där hade jag inte många rätt. Men jag klara mig ialla fall och det är ju det som räknas. Så nu har jag sommarlov och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har inte fått något jobb än men det löser sig. Få nog jobba hos svärmor lite som det låter.

Idag har jag haft en rent sagt skit dag. Men jag överlever ialla fall, allt känns bara så himmla fel och det är inte bara mitt fel att det är som det är. Men det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget för ingen annan en jag kan göra något åt det. Men vem vet kanske när jag har samlat på mig lite mer mod så händet det nått om det inte har blivit bättre vill säga.

Jag har ialla fall tagit mig en riktigt lång promenad nu på kvällen och det var skönt att få komma bort från allt en stund. Men som sagt vi får se vad som händer fram över.

Mina föräldrar är här nu och imorgon så kommer vi att åkan ner till Mora hela högen för Jonas ska på klassträff i Älvdalen på Lördag. Jag ska faktiskt sjusa upp han dit så att jag får träffa alla grabbarna. Sen ska jag träffa en gammal kompis i Mora och vi får se vad vi hittar på. Hon hade lust att dra med mig ut men jag är inte så mycket för att gå ut men det visar sig vad vi hitttar på för nå.


RSS 2.0