Lite av det jag har sysselsatt mig med i sommar

2011-08-22 @ 22:52:45
Nu har jag varit dålig på att blogga  och jag kommer nog inte att bli så mycket bättre på det heller men man vet aldrig.
Under sommaren som har varit så har jag jobbat en hel del på Manuffen. Har jag inte jobbat så har jag virkat här hemma. Tycker att det är så roligt att virka och jag förstår inte varför jag inte har börjat att virka tidigare. Eller rätta sagt varför jag sluta. Här kommer lite bild bevis på vad jag har gjort.



Jag har hunnit med att virka en del till saker men har tyvärr inga bilder på det men det går att se allt på Manuffen i Hudiksvall.


Sen under sommaren så har vi varit ut med båten och det har vart så skönt . Lite små jobbigt har det varit med Meja bara. Hon har ju kunnat vara lös om det har vart fler än bara vi ute och då har hon suttit och gnällt en del. Men hon har fått bada en hel del och har vi varit själva så har hon badat tills hon tröttnat på det. Hon tröttnar inte i första taget ska ni veta. Hon kan bada nästan en hel dag om hon får bestämma själv.

Nu till helgen så ska Meja och jag tävla agility för första gången och jag är lite smått nervös över hur det kommer att gå. Hon har ju så mycket energi och hon lyssnar inte alltid på mig så jag är lite rädd att hon ska sticka för mig och hitta på något själv. Men vi får se hur det går och jag ska verkligen försöka att vara på henne hela tiden, men det är inte så lätt för hon är ju så snabb i vändningarna .
Men är hon med mig hela tiden så kan det gå bra. Hon är ju duktigt min lilla vovve :)


RSS 2.0