Hänt en hel del idag

2011-07-16 @ 22:11:10
Idag så for jag och barnen in till stan på förmiddagen och så fixa vi Carls metspö. Det saknades en ögla i toppen så vi fixa en ny. Så nu kan Carl meta igen och han är så glad, han älskar verkligen att fiska. Han fick ett nytt kastspö när morfar och mormor var här och då fick han med en dvd om hur man fiskar. Den filmen går runt runt här hemma. En dag kom han ner och sa att han skulle ha med sig bröd nästa gång han fiska och så skulle han slänga i det först och sen fort göra klart sitt spö och fiska för då skulle han få fisk :) Han kommer säkert att bli en stor fiskare han .

Jag passa på att köpa en ny bur till Meja så att vi nu har en bur i varje bil. Så nu slipper jag flytta buren mellan bilarna. Det är så mycket enklare att ha henne i buren för då vet man vart man har henne.

Sen så for vi in till klubben för att träna lite agility. Carro och Maud var också där och träna så jag fick bra hjälp. Träna på lite svängar och byten och Meja var så duktig. Hon lyssnar bra på mig och följer mig bra då jag visar henne rätt. Blir lite tok då jag gör fel. Men idag så försökte hon aldrig att sticka till de andra hundarna som var på plan. Det enda som hon gjorde var att dra på fel hinder men det berodde mycket på att jag visa henne fel. Jag måste blir bättre på att visa henne vart hon ska och när jag har blivit det så kommer det att gå så mycket bättre. Vi fick till en hel del bra vändor idag och det känns toppen.

Något som jag har kommit på är att jag måste planera vad det är jag vill träna på innan jag åker in till klubben och ha en lite kombination med mig så jag tränar på en sak när jag är där. För som det kännes idag så gick det så mycket bättre än det har gjort det andra gångerna som jag har varit in till klubben själv och tränat. För de gångerna så har jag bara tränat på att hon skulle vara med mig och så har jag kört lite här och där och det har funkat sådär. Men om jag planerar träningen bättre i förväg så tror jag att det kommer att ge så mycket mer. Det är ju bra att jag har kommit på de i alla fall. Nog om det.

Sen idag så fick Carl åka med farmor ut till Sivik för att sova över :) Det behövde han verkligen få göra då Emma är på han hela tiden här hemma. Emma och jag for in till stan och träffa Nina. Vi fika lite på Skutan och så gick vi en sväng på stan och titta lite på lite folk som var ute. Det var verkligen trevligt.
Nu sover hon sött i sin säng, hon var så trött. Men hon har vart som en liten ängel när vi var i stan :)
Nu ska jag se lite på tv och sen så väntar sängen .

Oj oj

2011-07-15 @ 22:08:49
Ja nu var det ett bra tag sen som jag skrev nåt här. Jag har haft en hel del att göra på den senaste tiden. Jag har börjat jobba extra hos svärmor på Manuffen som är en underklädes, tyg och garn butik i Hudiksvall. Jag stor trivs verkligen där. Det är konstigt för jag har sagt att jag aldrig ska jobba i butik men det går så bra så. Har inga som helst problem med att ta betalt heller och det har väll varit en av anledningarna varför jag aldrig har velat jobba i butik för jag har trott att jag inte klarar av det. Men det gör jag :) Jag har börjat att sy och sticka och virka igen också så jag har fullt upp varje kväll. Det är väldigt inspirerande att vara där.

Det har tyvärr inte blivit så mycket hund träning men jag måste verkligen bättra mig på den fronten för vi behöver verkligen komma igång med träningen igen .

RSS 2.0