Strömmings fiske hela helgen

2012-05-21 @ 20:27:40

I fredags kväll kom mina föräldrar upp till oss och vi åkte nästan på en gång in till kajen för att prova att fiska men det ville inte nappa nå så vi for hem. På lördag så for vi in ganska så tidigt på morgonen och de nappa inte nå vidare då heller så mamma och jag och barnen for och handla mat. Sen for vi alla hem och åt mat och vilade ett tag för att sen åka in igen till stan och fiska och då nappa det lite bättre. Tror att vi var inne på kajen till kl 10 nästan. Hade hur som helst två trötta barn när vi kom hem. På söndag så åkte vi åter in på förmiddagen dåligt fiska och vi åkte även in på kvällen men då nappa det inte nå. Idag så åkte mamma och pappa in med barnen så att jag fick plugga lite och så på kvällen så åkte vi alla in igen för Carl ville prova sitt nya spö som han fått av morfar. Vi fick lite fisk och nu så har mamma och pappa åkt hem. Det känns lite tomt men ändå ganska skönt att det har åkt hem. Nä nu ska jag se till så att barnen hamnar i säng


Agility tävling i Märsta-Sigtuna

2012-05-17 @ 19:50:00

Idag klev jag upp kl 4 och gjorde mig klar och packa lite mat, strax före fem väckte jag Emma då hon skulle få följa med. Kl halv sex kom Therese, Jennifer och Ida då styrde vi neråt.
Resan ner gick bra trots att gpsen hade fått fnatt, ju närmare vi kom desto senare skulle vi vara framme.
Väll framme så satt vi upp tältet och gjorde oss klar för första banvandringen.
Först ut var agility klassen,banan kändes bra så det var bara att rasta Meja och vänta på våran tur. Vi starta sist och redan vid starten så vart det fem fel, sen gick det bra fram till A-hindret där hon stanna några sekunder. Hon bara fastna på det, måste träna mycket på det hindret. Sen gick hon förbi slalom så en vägra men annars var hon super bra. Första gången som vi kom runt utan att hon har fått fnatt på plan :) det kändes otroligt bra att veta att hon kan.
Men sen vart det lite väntan innan hopploppet och den banan kändes också bra. Men redan då jag rasta henne kändes hon trött och seg.
Vi satt starten i detta lopp och efter andra hindret så drog hon förbi en tunnel, av plan och nosa lite men hon hade inte någon fart. Hon kom tillbaka och vi fortsatte men sen så drog hon igen och då gick vi av plan. Det kändes inte som samma hund som i första loppet . Men jag är nöjd med henne hur som helst, är så glad att hon faktiskt har blivit mycket bättre än sist vi tävla då hon drog flera gånger under ett lopp.
Vi har haft en bra dag och nu ska jag försöka få Emma i säng


RSS 2.0