Trött

2012-06-29 @ 20:22:10

Idag har jag jobbat och så när jag sluta så kom Jonas in och lämna barnen hos mig och så gick han ut med Anna och Jens. Själv så tog barnen och jag och köpte med oss mat hem och så for vi hem och åt god mat :)
Nu har jag lyckats riva ut ett till skåp i köket, inte så enkelt då de sitter fast med spik men gör så gott jag kan för nu ska köket ut :)
Nu ska barnen sova och sen så ska jag fortsätta riva kök


Hejsan

2012-06-23 @ 22:22:41

Då var det dags igen då , jag mår piss. Allt känns bara skit rent ut sagt, vet inte varför men allt känns bara så. Får inte nå gjort här hemma och det finns så himla mycket att göra men inget blir gjort. Det ser ut som värsta Svinstian här och jag vet inte i vilken ända jag ska börja i heller och inte lär det bli bättre av att vi ska riva ut hela köket inom några veckor. Så hela köket ska tömmas och vart ska man ställa allt under tiden ? Lär ju bli i tv rummet och på altan och så kommer de nya köket som ska förvaras någonstans också innan vi ska upp med det. Det kommer ju fan inte att kunna gå att vara här hemma under tiden, känns det som. Sen antar jag att det inte kommer att gå så himla fort att fixa köket om jag känner Jonas rätt . Ja ja det är väll bara att bita ihop och försöka att göra så gott det går.
Önskar att jag kan vakna en dag och hela huset är kliniskt rent, men det kommer nog aldrig att bli av.
En dröm jag har är att de kommer ett helt gäng och tömmer Alla rum i hela huset och så får jag bara ta in det som ska vara kvar. Fy fan va skönt det skulle vara.


RSS 2.0