Fy på mig

2012-01-30 @ 19:03:21

Idag har jag varit hemma med två sjuka barn, så särskilt sjuk är de inte. Men Carl har någon form av magsjuka. Så fort han äter så får han gå på toa och sätta sig. Emma funderar jag på om hon har urinvägsinflamation.
Hur som helst så har jag fuskat som bara den med maten idag, vet inte varför men jag har bara gjort det. Det känns inte nå bra alls men det är bara att ta nya tag imorgon och hoppas att jag fixar det bättre då.
Jag ska gå ner de här kilona som jag vill bli av med till sommaren det är bara så.


Det känns att jag lever idag

2012-01-25 @ 08:33:15

Tränade spinning igår och idag så känns det i hela kroppen nästan. Små ont i bena och så vet jag inte vad det är med en arm men ont i den har jag. Men varför jag har ont i en arm kan jag inte riktigt förstå.
Känner att förkylningen sakta sakta börjar bryta ut, kanske det är tur att jag inte kan träna först om en dryg vecka då Jonas har jour från torsdag till torsdag.
Men jag skulle vilja träna och får se om jag kan fixa barnvakt någon kväll, så jag kan komma iväg ändå.
Men hur bra är det att träna om man är förkyld ? Ska man låta bli helt eller är det ok att träna fast man tar det lite lugnt ?
Nu ska jag försöka att städa lite och så plugga, medan barnen är på förskolan. Måste göra klart lite som jag ligger efter med. Men jag tar en sak i taget så kanske det blir klart.
Sen ska jag hämta barnen tidigt idag och vi ska åka till Helena med barn och leka lite :)
Ha det så bra


Tung i huvudet

2012-01-22 @ 19:14:59

Vaknade av Jonas kom med frukost på sängen, inte varje dag man får det. Var ganska trögt att komma upp idag. Har känt mig tung i huvudet hela dagen, nästan som jag var bakis. Men jag drack bara vatten igår så bakis kan jag inte vara.
Hur som helst så åkte vi ut till Sivik och fick lunch och sen så tog jag, Jonas och barnen och packa lite korv och lite gott och tog en kort skoter tur ut till Smurfön. Meja fick också följa med och springa lite.
Det var riktigt skönt att få vara ute en stund. Jag åkte faktiskt lite skoter jag med :)
Nä nu ska jag ta och vila


En bf kväll

2012-01-22 @ 00:36:08
Idag vart det en bf kväll då farmor tog med sig båda barnen ut till Sivik för övernattning. Det var tänkt att bara Carl skulle få följa. Men då Emma fick höra att Carl skulle få sova hos dem så skyndade hon sig upp och packa väskan och klädde på sig ytterkläderna. Så när farmor kom så stog hon i hallen påklädd och var klar att åka :) Så då fick hon följa med även hon denna gång.
Inte gjorde det mig något att båda barnen fick följa med.

Så ikväll har jag skrivit ut portföljen som jag ska lämna in på måndag och så har jag sorterat alla växter till herbariet och så satt in några i pärmen som de ska vara i. Sen så har jag även hunnit rita av ett mönster till en onepiece som Carl ska få.  Tycker att jag har hunnit med en del saker i kväll.

Längtar lite smått tills imorgon då jag ska åka och träna på frisks :) Ska prova på ett vanligt bas pass så jag får se vad det är för något.  Hoppas att det är roligt bara och är det inte det så då vet jag det och behöver inte fundera på det nå mer.

Plugg och lite annat

2012-01-18 @ 20:01:25
Idag har jag pluggat, måste bli klar med min slutuppgift så fort jag bara kan. Då den skulle ha varit inne i måndags. Men jag har pratat med en lärare och det var okej om jag lämna in den på måndag så jag ska nu se till att bli klar med den. Har inte så mycket kvar att skriva, det är en del små saker som ska läggas till och så ska jag göra en sammanfattning/diskussion sen är jag klar. Men jag har kört fast lite och det är väll för att jag letar i kursböckerna efter just orden som jag söker och inte att jag läste och tolkar texten. Men jag ger inte upp i första taget, skam den som ger sig.

Meja verkar ha lite ont i en tass. Upptäckte igår att hon var röd i mellan trampdynorna på en framtass så jag gjorde rent och smorde in tassen. Tyckte det såg bättre ut idag men, har satt på henne en tratt då hon är där och slickar och biter :( Får se hur hon ser ut imorgon och om hon verkar ha ont. Meja tycker inte om tratten och det märks, hon nästan skäms över att behöva ha den på sig. Men hon måste då hon inte kan låta bli att vara där och hålla på. Ska ta och känna igenom tassen lite senare för hon är lite fjantig, ibland så reagerar hon på att jag är där och känner och ibland inte. Hoppas att det ger sig i alla fall.



Imorgon hoppas jag på skriv lusten infinner sig ordentligt och att jag sen på kvällen kommer i väg och tränar . Måste bara börja nu , men jag har fortfarande inte bestämt mig för vart jag ska träna. Skulle vara bra att kunna träna och då lutar det mot friskis för där kan jag gå på gymmet i alla fall på dagtid. De andra ställen här i Hudik som har pass på dagen är ju lite för dyr för min student plånbok om jag säger så.

RSS 2.0