Sjuk och åter sjuk

2012-03-19 @ 19:55:55

Ja sjuka det är just det vi har varit och är fortfarande. Vi blir inte friska känns det som. Först hade vi influensan i ca två veckor och riktigt bra har vi inte blivit. Jag känner i kroppen att jag inte orkar med allt som jag vill. Barnen han vara på förskolan i tre dagar och så hade Carl åkt på Magsjuka, sen gick det två dagar och var det Emmas tur. Men det är tur att den gick över snabbt en dag sen var de som vanligt igen. Sen vart jag dålig på Lördag kväll mådde illa och hade ont i magen , lika på söndag morgon. Men det hände inte nå mer , sen på kvällen så fick jag feber och frossa. Men när jag vakna idag så var jag ganska så bra, ingen feber men jag var lite nere. Åkte till Gävle och efter lunch så ringer de från förskolan och säger att Carl är dålig. Han hade inte feber sa de men han var väldigt trött och satt nästan och sov i soffan och de fick inte nå kontakt med han. Får tag i Jonas och han hämtar barnen. När jag kom hem vi halv sex så hade han sovit en timme och var piggare. Har fått i han lite mat och tagit tempen på han nu men han har inte nå feber. Men han säger att han har ont i huvudet, få se hur han mår imorgon .
Är ganska så trött på detta just nu, vill bara att vi ska få bli riktigt friska.
Är bra träning sugen nu men vet inte om jag vågar mig på ett spinning pass än.
Vi får se när det blir av


Bloggcandy

2012-03-07 @ 09:40:03


Detta kan man vinna inne hos : http://bcreative1.blogspot.com/ så gå in du också och kolla :)

Vemdalen dag 7

2012-03-03 @ 17:43:54

Idag har vi spenderat våran sista dag här uppe. Carl och Emma har varit piggare men de orkar inte göra nåt. Jonas åkte lite slalom på förmiddagen och så följde han med Carl så han fick åka ett sista åk på eftermiddagen. Det vart bara ett åk för Carl orkade inte nå mer.
Nu ligger barnen och vill sova för kvällen, de tar på krafterna att vara sjuk. Jag ligger under Emmas täcke och fryser, ska bli spännande och se hur jag mår imorgon.

Har i alla fall suttit två korta stunder ute i solen idag och hoppas att jag får göra det även imorgon när Jonas städar ur stugan :) för han får allt ta och städa om jag ska packa bilen
Ha det så bra


Vemdalen dag 6

2012-03-02 @ 21:12:32

Sjuk stuga har det varit här idag , Carl har legat hela dagen. Jag är inte nå pigg, värsta hostan har jag och så fryser och svettas jag om vartannat. Emma hon hostar hon med och feber tror jag att hon har, får inte ta tempen på henne. Men imorgon då ska jag allt kolla om hon har feber oavsett om hon vill eller inte. Jonas han är lite piggare idag så han tog en skoter tur.Hoppas att vi alla mår bättre imorgon. Hoppas kan man ju alltid göra.

Jo idag på kvällen så klev det in en gubbe i vår stuga. Meja skällde på han så Jonas plocka upp henne. Gubben fråga om det var varmt och började ta av sig jackan, både jag och Jonas måste ha sett ut som två frågetecken. Han titta sig runt lite och så säger han : det här är inte bastun.
Han skulle till stugan som ligger nedanför våran och hade gått lite fel. Antar att han inte var helt nykter.


Vemdalen dag 5

2012-03-01 @ 18:22:07

Idag har inte varit någon bra dag :( Jonas han var inte nå pigg alls idag när han vakna så han har legat nästan hela dagen. Så jag fick ta med mig barnen ut till backen så Carl fick åka lite slalom. Han åkte några åk och sen vart han nöjd. Emma hon var lagom grinig när vi var ute. Sen fort vi hem och grilla varsin korv till lunch, men barnen åt inte mycket. Satt i solen en kort stund och så gick vi in och villa lite och vi alla somna en stund .
Sen åkte jag och barnen och handla lite och då passa jag på att köpa en termometer så jag kan kolla barnens temp. Det visa sig att båda barnen har runt 39 graders feber:(
Nu sover barnen och vi får väll se hur de sista dagarna här uppe blir. Antar att det inte blir som vi planerat men men


RSS 2.0