På tåget hem

2011-11-22 @ 17:17:54

Sitter nu på tåget hem från högskolan i Gävle. Trött som bara den är jag och inte vet jag vad jag fått ut av dagen heller. Men jag antar att det är något som jag kan ha nytta av någon gång.

Nu ska jag väl bara hem och lägga två trötta barn och vem vet kanske jag också somnar tidigt idag.
Men jag har en del måsten att försöka att beta av, ska försöka fixa någon sak i kväll.

Har kommit på mig själv att jag kan inte säga nej när folk ber mig göra olika saker, eller nej kan jag säkert säga men jag gör inte de. Utan säger att jag kan försöka att fixa det men jag vet inte hur det blir . Måste börja prioritera bort vissa saker för det börjar att bli lite mycket just nu , även det att jag kan hålla på med femtio elva saker samtidigt är inte bra. Måste se till att göra klart lite på började saker nu så jag kan börja med nå nytt sen .


Söndags tur i skogen

2011-11-20 @ 18:43:45

Idag så for vi ut till Sivik som vi brukar göra. Det regnade ute men jag kläde på mig och gick upp på berget för att plocka lite ris, så jag kan göra kransar. Meja var med hon också och jag släppte faktiskt henne lös, de är lite så drygt att ha henne lös för hon är så självständig, tar långa turer i skogen innan hon kommer tillbaka. Sen kommer hon inte alltid när man ropar heller. Men jag gömde mig några gånger i skogen och då blev hon lite mer på sin vakt och höll sig i närheten av mig.
Fick ihop en stor kasse ris så nu i kväll ska jag göra kransar :)

Sen så följde farmor och mormor Birgitta med till Lillgatan och hjälpte till att städa barnens rum :)
Skönt att få lite hjälp

Ha de så bra


Pysslat ute idag

2011-11-13 @ 20:17:31

Idag har jag varit ute hos svärföräldrarna och gjort två kransar. Vart faktiskt nöjd med dem och så har jag fått en beställning på en också. Får försöka att göra den i helgen, måste fixa en halmstomme och lite ståltråd. Men jag vet inte vart jag får tag i stommen men jag lär nog hitta en. Om inte så får jag göra en, men jag slipper helst det.
Sen så fick vi middag ute hos dem också :)


Hemma igen

2011-11-12 @ 21:07:19

Igår åkte vi ner till Mora för att hämta Carl som följde med mormor och morfar hem i måndags.
Idag så följde jag Carl och morfar med min bror ut i skogen för att hämta lite tallris som han skulle ha med sig till stora staden. Meja fick också följa med och hon fick till och med vara lös och hon var med mig nästan hela tiden, hon skötte sig så bra så.
Sen efter lunch så band jag en krans som jag ska ha på dörren och så gjorde Brosan en till Manuffen och så tog jag med mig lite ris så att jag kan göra en till svärmor.

Kan tala om att det inte var nå roligt att köra hem idag då det var mycket dimma, såg ibland inte vart jag körde så man fick åka väldigt sakta. Men vi kom hem :) Nu är jag trött


Träffat Mejas blivande dagmatte

2011-11-03 @ 18:40:46

Idag vi fyra kom hon, Carita för att träffa mig och Meja. Vi tog en lång promenad och prata igenom allt. Sen följde vi med henne hem för att se hur Meja reagera på att vara hos henne. Hon tycket om Meja och till veckan ska hon ta ut Meja. Hoppas att de kommer att fungera, nu bara. Men det tror jag att de kommer att göra. Hon kommer att hämta Meja på morgonen och gå en lång promenad med henne och så kommer hon att ta med sig Meja hem någon timme och så blir det en kort promenad hem sen mitt på dagen. Känner att det här är helt rätt för Meja om det bara fungerar. Sen nästa fredag ska bi träffas igen och prata om hur det har gått och hur det hela kommer att bli. Så nästa vecka kommer att bli en test vecka.


RSS 2.0