Vemdalen dag 4

2012-02-29 @ 21:33:07

Idag när jag vakna så tog jag med mig Meja och åkte längdskidor 5 km. Väldigt bra att ha drag hjälp uppför men inte nerför. Måste träna in ett ordentligt stanna kommando på Meja. Men jag överlevde trots att jag ramla några gånger. Så nu hoppas jag att vi kommer iväg igen medan vi är här.
Sen så åkte vi till backen så att Carl och Jonas fick åka lite slalom. Farmor hon propsade på att vi skulle hyra skidor till Emma så då gjorde jag väll det. Fast hade hon inte varit med så då hade jag inte gjort det. Emma är nämligen inte nå pigg men men. Emma åkte i alla fall några vändor men hon verkar inte ha någon större lust. Vi får väll se om hon vill åka nå mer sen.
Sen när kl var tre så åkte jag bort till backen med Carl så han fick åka lite till. Vi åkte sittliften upp några gånger och så fick jag han att åka en blå backe istället för den gröna som vi brukar åka. Han var nöjd när kl var halv fem och liftarna stängde. Ganska så skönt att han än så länge nöjer sig med de lättaste backarna så jag kan åka med han. Sen kommer nog Jonas att få åka med han när han vill ha mer utmaning för jag klarar mig bra i de lättaste backarna .
Nu sover barnen och jag ska ta och rasta Meja och sen krypa ner i sängen.


Vemdalen dag 2

2012-02-27 @ 21:02:27

Idag när vi vakna så packa vi lite mat och tog bilen ner till Vemdalen. För att där ifrån åka skotet. Vi hade hyrt en pulka och så har vi med oss våran skoter.
Vädret var inte det bästa, det blåste och snöade men det var skönt att sitta i pulkan i alla fall :) vi åkte en tur på fem mil, sen så åkte vi hem och grilla korv. Då det inte var nå skönt att vara ute. Emma har fortfarande feber och har sovit nästan hela eftermiddagen, men hon är piggare nu. Svärföräldrarna kom upp idag så Carl, Jonas och de åkte bort till backen så Carl fick åka lite slalom.
Imorgon hoppas jag att Emma är bättre så vi kan vara ute lite


Vemdalen dag 1

2012-02-27 @ 20:52:25

Idag så begav vi oss upp till Vemdalen för att tillbringa en hel vecka där uppe.
När vi kom upp så packa vi ur bilen och sen åkte vi till backen för Carl ville åka slalom. Han åkte två gånger på bandet och sen så ville han åka knappliften, oj va duktig han är. Han har inte åkt på två år och han fixa liften hur bra som helst. Första gångerna så hjälpte jag han på och Jonas hjälpte han av men på slutet så fixa han allt själv. Han åkte riktigt bra i backen också han sa att han såg hur en annan hade skidorna och så gjorde han lika :)
När Carl hade åkt kart så åkte vi och handla lite mat men Emma ville gå ut så vi gick ut , hon mådde vist inte nå bra. Hon var ganska så varm och när vi kom tillbaka till stugan så gick hon och la sig och sov en stund. När vi skulle äta så ville hon inte ha nå. Hon har nu kräkts två gånger men hon äter just nu lite gran, så hoppas jag att hon är pigg imorgon.


Jippi

2012-02-24 @ 19:31:50

Ja jag klara tentan, är otroligt glad över att jag gjorde det då jag nästa inte hade läst just något.
Nu ska jag se till att packa allt som vi ska ha med oss upp till Vemdalen, det ska bli super roligt att komma bort från allt här hemma och bara vara i en hel vecka.


Jag bara väntar och väntar

2012-02-23 @ 21:33:55
Jag väntar och väntar på att det ska komma ett Mail från en av lärarna i kursen som vi har nu att jag inte klarat tentan, vi skulle få reda på det i kväll om vi inte hade klarat den nämligen. Men jag vågar inte tro något förens imorgon då vi träffar läraren. En del av tentan har jag vist klarat och det är kemi delen för den läraren har vist redan mailat dem som inte klarat sig. Har jag klarat denna tenta så då vet jag att jag inte är så dum som jag tror att jag är. För jag hade verkligen inte pluggat till den som jag borde ha gjort.

Idag så har jag jobbat på Manuffen och gud så jobbigt det är att pricka av varor då det hela tiden kommer in kunder. Vet inte om jag har gjort fel eller inte för det stämde då inte när jag var klar idag. Men jag får hoppas att de andra får det att stämma imorgon. Fast det kan ju vara så att det faktiskt är fel också från leverantören, men det visar sig.

Men det har varit roligt att jobba två dagar, fast jag blir väldigt trött av att vara i butiken. Idag ringde Carita till mig när jag jobbade och undrade om hon kunde hämta Meja och ta med henne på en promenad och självklart så fick hon det. Är så otroligt glad att jag har henne och att det fungerar så bra som det gör. Vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hittat henne. Fast nu var det ju i och för sig hon som hitta oss. Men ändå så är jag så otroligt glad som har henne. Meja gillar henne så mycket och det märker man på henne. De dagar som jag åker tidigt så brukar jag säga att Carita kommer sen och då hoppar Meja upp på bänken i hallen och tittar ut. Hon kan sitta där och vänta nästan hur länge som helst på att Carita ska komma. Nu har jag en trött Meja här hemma och det är tack vare Carita som tog med henne på en promedad.
Nä nu ska jag göra mig klar för sängen för imorgon är det skola som gäller.
Ni får ha det så bra

RSS 2.0