Oj då så de kan gå

2011-10-31 @ 18:42:59

Ja säger bara oj så de kan gå när jag besökte Manuffen idag. Först så fick jag hoppa in och jobba en timme och så följde det vist med lite nytt garn hem. Så nu har jag stickat en halsduk, de var ganska så enkelt bara man kom igång. Tycker att det är super roligt att få prova lite nya garn och nya sätt att sticka på .

Ska försöka att hinna pyssla lite bara Emma somnar i tid i kväll, vi får se hur de går


Varit på stan

2011-10-29 @ 19:25:17

Idag for vi in på skoternsdag och kolla lite. Barnen fick var sin hamburgare och så for vi ner på stan. Jonas gick och klippte sig och jag och barnen gick på Albins leksaker och kolla lite. Carl hade egna pengar så han ville handla nå och Emma fick också handla, vart en kista och en liten katt. Sen gick vi till manuffen och vänta på att Jonas skulle bli klar. Sen så vart de en vända på Clasolsson och Jonas köpte ett skal till sin mobil. Sen for vi hem men först handla vi lite lördagsgodis.
Sen på eftermiddagen så gick jag och barnen ut. Då passa jag på att träna Meja lite. Hon är bara för bra. Träna linförighet och de fungera bra trots att vi inte tränat på ett bra tag. Måste verkligen börja att träna henne mer nu. Det är ju roligt att träna och jag skulle verkligen behöva kunna lita på Meja. De kan jag om jag tränar henne ordentligt. Ja de måste bli bättring på den fronten.


Nu kan jag blogga när jag vill

2011-10-29 @ 09:12:54

Oj va roligt nu kan jag blogga precis när jag vill. Kanske jag kommer på de här med att blogga nu.
Sitter nu här med min iPhone 4 s och jag har redan fattat tycke för den, den kommer att bli min nya kärlek :) Har bara ägt den i några timmar och jag älskar den redan.

Nu ska jag hitta en del bra apar att lada ner , en massa bra att ha apar. Har hittat några redan men antar att de kommer att bli några till innan jag är nöjd.

Ha de så bra allihopa


RSS 2.0