Solig lördag

2012-04-28 @ 17:09:20

Idag så åkte vi ut till Sivik runt halv 10, jag tog en liten joggning runda medan Carl åkte fyrhjuling. Självklart var Meja med. När vi kom till baka så var de andra vi havet och skulle sjösätta lill båten så då passa Meja på att bada lite.
Efter en dusch och lite lunch så gick vi ut och drog lite ris och Meja hon passa på att bada lite till hon. Sen så kolla Jonas,Carl och svärfar om de hade fått nå fisk på nätet som det hade lagt. Men de hade de inte och efter lite eftermiddags fika så åkte vi hem. Man blir bra trött på att vara ute och nu orkar jag inte göra så mycket mer idag.


Bloggcandy

2012-04-24 @ 11:28:04
Nu kan man vara med och tävla om ett fint paket inne hos Angelica så gå in på hennes sida och titta själv.


Man kan hitta mycket bra tips och ider inne på hennes sida.

Tränat agiliyt

2012-04-24 @ 11:21:25
Idag så åket jag in till klubben kl 9 för att träffa Therese och träna lite agility. Vi satt upp en klass två bana och körde först lite små övningar i den och sen så körde vi hela banan.
Blir förvånad över hur duktigt Meja är , hon fixa att själv söka sig in i en böjd tunnel när jag stanna kvar bakom .
Hon fungerade super bra idag, det blir lite små fel men det är för att jag inte hinner med och tala om vart hon ska. Hon har farten och jag tycker att det kan vara lite svårt att hinna fånga in henne på rätt plats för att hon inte ska ta fel hinder. Jag måste hinna vara på henne innan hon landar och tala om vart hon ska. Men med lite mer träning så ska det nog gå vägen.
Vi måste även träna in  ett släpp kommando på kontaktfäktena, för nu kan hon stanna när hon trampar och stå hon  kvar hur länge som hälst. Det ser ganska så roligt ut för det spelar nästan ingen roll vad jag gör så står hon kvar. Ja får hon godis så går hon där i från. Men nu ska ett kommando tränas in ordentligt.
Måste även träna in så hon går hela vägen ner och trampar för nu kan hon stanna när jag säger trampa och då kan hon vara en bit upp på kontaktfältet och det är inte riktigt rätt.
Men jag är nöjd med dagens träning och ser fram i mot nästa gång.

Nu ska jag ta och plugga lite har en hel del att läsa och även skriva.
Ha det så bra .

Bra söndag

2012-04-15 @ 19:10:40

Idag har det varit en bra söndag, jag åkte och träna agility med Meja och det gick super bra. Vist kan hon ta sig lite frihet men hon Lyssnar och kommer när jag säger till. De vi träna på tycker jag fungera bra idag men vi måste träna och åter träna om vi ska ta oss runt en klass ett bana.
Testa och gjorde en inkallning på slalom och de fixa hon :)
Medan jag träna Meja var barnen och pappan och farmor på mulle meck.
Sen var vi hemma och tog det lugnt ett tag och så ville barnen cykla så jag och Meja följde med på en promenad.
Sen så fixa vi ett litet kalas för Emma som fyller år imorgon. Barn kalas blir till helgen.
Nu ska barnen läggas och jag ska fixa lite till imorgon


RSS 2.0