Jul lov

2011-12-14 @ 20:24:07

Idag har jag fått typ jul lov :) jag har en skriv uppgift och lite annat att göra klart men jag behöver inte ner till Gävle på ett tag. Var ner idag och gjorde ett prov i tekniken och jag tror att det gick bra, men det visar sig ju när vi får veta hur det gått.
Snart så är mitt hobby rum klart :) det ska bli så roligt så att få möblera och flytta in allt som ska vara där inne.


Scrapbocking träff

2011-12-11 @ 00:06:06

Idag har jag varit på pappers huset i stan på scrapboking träff. Vi höll på mellan 12-22, så nu är jag ganska så trött. Jag han med att göra en hel del idag. Det har varit super roligt och trevligt och jag längtar redan till nästa träff. Här kommer lite bilder på några saker jag han med att göra.


Nu händer det saker :)

2011-12-03 @ 23:39:07
Ja nu har Jonas äntligen tagit tag i rummet som ska bli mitt hobbyrum. Renoveringen har stått still i över 1 år men nu så har han börjat igen och denna gång så ska det bli klart. För annars så vet jag inte vad jag gör. Det ska nu målas runt fönster och dörren och så ska väggarna slipas och så ska taklist upp och så ska golvet läggas och så golvlist och sist ska det tapetseras. Hoppas att det är klart innan Jul så jag får undan lite hobby saker som står överallt just nu. Ja jag har spridit ut mig ganska så mycket här hemma i huset, har nog saker i alla rum som ska in i hobbyrummet sen. Det ska bli super roligt att få flytta in allt sen när det är klart.
Imorgon ska Jonas och jag åka till Sundsvall och handla lite julklappar. Men jag antar att det kommer att följa med lite annat hem också. Lite bra små förvaring ska jag kolla på och även belysning och så vill jag köpa en byrå till vardagsrummet då jag kommer att ta den stora hyllan in till hobbyrummet:) Tycker att hyllan vi har är för stor att ha i vardagsrummet, det är bara massa strunt i den. Jag hoppas att det blir en bra dag imorgon. Få se om jag har tid att blogga lite under dagen

RSS 2.0