En regnig Fredag

2011-05-27 @ 20:25:50
Idag så har det regnat nästan hela dagen och det är så tråkigt, men det behövs regn för allt som växer och gror. Vi tog och for ner till Söderhamn idag på förmiddagen och köpte skor till Emma och så vart det en ny plånbok till mig.Vi passa även på att fika en snabbis.
Sen då handla vi lite mat på Ica och så fick barnens hus ett besök av oss. Carl fick en vattenpistol och Emma hon fick såpbubblor och en cyckelkorg. Jag har lovat henne en korg när hon började att cyckla så det var dags att hon fick en nu. Sen så handla vi en present efter som Carl ska gå på kalas imorgon. Sen när vi for hem så ringde jag till svärmor och så for vi in till Hudik och åt lunch på Frasses. Då barnen ville träffa henne.

När vi kom hem så ville Carl prova sin vatten pistol och det fick han göra och Emma blåste såpbubblor. Sen så har vi bara tagit det lungt. Emma hon var helt slut vi halv 6 så hon stupa i säng , men Carl verkar då inte nå trött än så det lär väll dröja ett tag innan han somnar.

Jag har även hunnit med att plugga lite fågelljud och det känns som om jag kan några ialla fall :) Men jag får nog allt ta och nöta lite till. Men det är ju så mycket annat vi ska kunna också, svårt att fokusera sig på en sak. Jag är lite överallt känns det som men jag tar duggan med en nypa salt. Det får gå som det går.

Idag så har Meja en sov dag tror jag, hon bara ligger och sover och vill inte gå ut. Fast det är ganks så skönt det också då hon har varti så knäpp några dagar. Men nu märker jag ju inte av henne för att hon bara sover och då blir jag orolig över det istället. Ja jag är knäpp jag vet det.

Nä nu ska jag ta och pyssla lite tror jag



Då var det dags igen då

2011-05-26 @ 20:35:14
Ja nu ska jag försöka att blogga igen då, vi får se hur det går. Brukar gå ett tag men sen så rinner det hela ut i sanden. Men jag gör ett försök nu ialla fall så får vi se hur det går.

Idag så har jag varti innen hos svärmor och hjälpt henne med att plocka fram massa garn och så har jag hunnit med att plugga lite också. Har en dugga i artkunskap nästa onsdag, jag ska kunna en hel del fåglar och så några fågelljud. Bara 20 st som jag ska kunna och jag tycker att alla låter nästan lika, det är väll några som jag börjar att kunna nu. Sen så ska vi kunna olika stensorter och däggdjur och insekter och trädknoppar. Jag vi får väll se hur det hela kommer att gå.
Men det finns så mycket som är roligare att göra än att plugga, men jag tar lite i taget så kanske jag får in något.

Meja min hund är för rolig nu, eller rolig är hon väll inte heller utan mer små dryg. Hon är skendräktigt och är helt knäpp. Hon har en lite grön groda som hon går runt med och hittar hon inte den så går hon runt och piper tills hon hittar den. Hon bäddar överallt inne och är hon ute så gräver hon. Ja det är inte lätt att vara Meja nu.


RSS 2.0